Verzenden

PostNL
Bueno Lifestyle levert de producten zo snel mogelijk bij je thuis via bezorging door PostNL.

Levertijd
Nadat de bestelling volledig is afgerond zullen wij de zending diezelfde dag nog in orde maken. Ons streven is voor 16.00 uur besteld de volgende werkdag in huis. Doordat wij afhankelijk zijn van externe partijen hebben we dit niet volledig in de hand en zal het een enkele keer voorkomen dat een pakket een dag later wordt ontvangen.

Verzenden
De producten worden uiteraard met zorg bij je thuis gebracht. Hiervoor zal een bedrag van €3,95 in rekening worden gebracht. Bestel je voor meer dan €48,48 dan verzenden wij de producten gratis naar jouw adres.

Niet thuis
Wanneer je niet thuis bent als de Bueno Lifestyle producten worden geleverd is dit geen enkel probleem. De dozen zijn namelijk zo ontworpen dat deze precies door de brievenbus passen, zodat er een aangename verrassing op je ligt te wachten bij thuiskomst.

Risico
Wij dragen de verantwoordelijkheid voor het transport van de producten. Mocht je de verpakking of het product beschadigd aantreffen, mail ons dan! Wij zullen alles op alles zetten om hetzelfde product alsnog goed bij jou te krijgen.